Tarkista ja päivitä jäsentietosi Jässärissä 29.2. mennessä – voit voittaa lahjakortin!

25.2.2020

Jytyliiton jäsentietojen päivityskampanjassa jäsenten tulee kirjautua Jässäriin helmikuun aikana 1.-29.2.2020 sekä tarkistaa ja tarvittaessa päivittää omat tietonsa.

Päivityskampanjan tarkoituksena on saada ajan tasalle jäsenten voimassa olevat työsuhdetiedot ja yhteystiedot. Koko liiton toiminta perustuu ajantasaiseen jäsenrekisteriin, jonka avulla tiedämme, ketä jäseniä on kullakin työnantajalla, työpaikalla sekä millä ammattinimikkeellä ja sopimusalalla. Jäsenviestinnän kannalta olennaista on päivittää ajantasaiset yhteystiedot eli osoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Jäsentiedot päivitetään jäsenten sähköiseen asiointipalveluun Jässäriin.

Jäsenrekisterin päivityskampanjan pääpalkintoina liitto arpoo yhden 500 euron ja yhden 300 euron S-ryhmän lahjakortin. Lisäksi liitto arpoo kymmenen 50 euron S-ryhmän lahjakorttia. Palkintoarvonta suoritetaan kampanjan päätyttyä.

Kampanjaan osallistuminen edellyttää Jässäriin kirjautumista 1.-29.2.2020 välisenä aikana. Jos omat tiedot ovat jo ajan tasalla, tietoja ei tarvitse muuttaa.

Lue lisää